A MİLLİ KADIN SPORCUDAN BAŞKAN HANÇERLİ’YE ANLAMLI HEDİYE

A MİLLİ KADIN SPORCUDAN BAŞKAN HANÇERLİ’YE ANLAMLI HEDİYE
A Milli Kadın Futbol Takımı ve Beşiktaş Kadın Futbol Takımı kaptanı Esra Erol, Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’yi ziyaret ederek milli oyuncular ve teknik heyet tarafından imzalanan A Milli Kadın Futbol Takımı forması hediye etti.

Aynı zamanda Avcılar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde 5 yıldır futbol antrenörü olarak çalışan Esra Erol, “Avcılar Belediyesi’nde çalışıyor olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Spiker Melih Şendil’in bir televizyon programında yaptığı '"Futbol o kadar ataerkil bir oyun ki mesela kadınlara voleybol oynamak çok yakışıyor” cinsiyetçi yorumunun ardından sosyal medyada başlatılan kampanyaya destek olan Hançerli, “Kadınlara her şey yakışır. Çalışma arkadaşım ve başarıları ile birçok sporsevere ilham olan Beşiktaş ve Milli Takım sporcumuz Esra Erol bunun en güzel örneği.” mesajını paylaşmıştı.

Paylaşımın ardından Başkan Hançerli’ye teşekkür ziyaretinde bulunan Esra Erol, “Teknik ekibimizin ve takım arkadaşlarımın imzaladığı kendi formamı başkanıma hediye etmek istedim. Sporun ve sporcunun yanında olan bir başkan. Avcılar Belediyesi’nde ve her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Turan hançerli gibi bir başkanla çalışmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Başkanıma kadın sporcuların yanında durduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum. Spor yapan kişi her zaman 1-0 öndedir. Avcılar’da yaşayan tüm kız kardeşlerimi pandemi sürecinden sonra Atatürk Stadı’nda gerçekleştireceğimiz futbol antrenmanlarıma davet ediyorum.”

Hançerli, Erol’un ziyareti sonrasında twitter hesabından yayınladığı mesajında, “A Milli Kadın Futbol Takımı kaptanımız ve çalışma arkadaşım Esra Erol’dan bugün aldığım güzel hediye beni çok mutlu etti. Milli oyuncularımız ve teknik heyetimizin imzaladığı formaya sahip olmak beni çok gururlandırdı. ‘Kadına Her Şey Yakışır’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.