Avcılar'a yakışan bir okul

Avcılar'a yakışan bir okul
Avcılar Haseki Koleji'nin düzenlediği yemeğe katılan İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Haseki Koleji'nin Avcılar'a yakışan bir kolej olduğunu söyledi

Avcılar Haseki Koleji, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı'nın açılışı için etli ekmek ziyafeti düzenledi. Daha önce Avcılar İlçe Kaymakamlığı ve İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerini üstlenen İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan, Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt ve Avcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ender Balaban'ın katıldığı etkinlikte, yeni eğitim döneminin hayırlı olması dileklerinde bulunuldu. Etkinliğe ev sahipliği yapan okulun sahibi Aslan Çelikhan, “Avcılar için ilçemizdeki ve çevre ilçelerimizde bulunan çocuklarımız için kaliteli bir eğitim imkanı sunmak adına canla başla çalışıyoruz. Bilimsel, laik ve Atatürk değerlerine inanan bir eğitim anlayışını sürdürerek yarınlarımıza ışık tutacak, geleceğimizi güzelleştirecek nesiller yetiştiriyoruz” şeklinde konuştu.


Her şey eğitimden geçer

Etkinlikte konuşan İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan ise yeniden Avcılar'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Avcılar'da uzun zaman ve güzel günler geçirdim. Burada kaymakam olarak hizmet verdiğim için oldukça gururluyum. Şimdi bu güzel ilçemizde önemli işlere imza atacak değerli ve güzel bir okulumuz var. Haseki Koleji, Avcılar'a yakın güzel bir okul olmuş. Yeni eğitim öğretim döneminin şimdiden hayırlı olması dileklerinde buluyorum. Tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kulladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.