AVCILAR BELEDİYESİ “ MOBİL VEZNE” HİZMETİNE BAŞLADI

AVCILAR BELEDİYESİ “ MOBİL VEZNE” HİZMETİNE BAŞLADI
Avcılar Belediyesi “Mobil Vezne” ile vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götürüyor.

Avcılar Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkamayan vatandaşlar için “Mobil Vezne” hizmetini başlattı. Belediyenin Çözüm Merkezi ile iletişime geçen 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar yeni uygulama ile evlerinden çıkmadan vergilerini ödeyebilecek.

Toplum sağlığını korumak ve koronavirüsün yayılmasını önlemek adına birçok yeni uygulamaya imza atan Avcılar Belediyesi, Mobil Vezne uygulamasıyla da ilçede yaşayan vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde vergilerini ödemelerinde büyük kolaylık sağlıyor. Vergi tahsilat işlemini vatandaşın ayağına götüren uygulama ile ilçe genelinde farklı tarihlerde farklı noktalarda hizmet verecek.

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs sürecinde başlatılan hizmetten yararlanmak isteyenler Avcılar Belediyesi’nin 444 69 89 numaralı telefonunu arayarak Çözüm Merkezi’nde randevu alabilecek. Araç, belirlenen gün ve saatte vatandaşın adresine emlak, çevre-temizlik gibi vergi ödemelerinin tahsilatını alıp, makbuz verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.