AVCILAR BELEDİYESİ, PARK VE CADDELERDEKİ BANKLARI KALDIRDI

AVCILAR BELEDİYESİ, PARK VE CADDELERDEKİ BANKLARI KALDIRDI
Avcılar’da park ve caddelerde yoğunluğun artması üzerine belediye ekipleri koronavirüs (Covid-19) önemleri kapsamında bankları söktü.

Koronavirüsün ülkemizde etkisini göstermesi ile birlikte halkı virüsten korumaya yönelik önemlerini arttıran Avcılar Belediyesi, ilçede sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmemesi üzerine park caddelerdeki bankları kaldırdı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Avcılar’da yoğunluğun en çok olduğu Marmara Caddesi, Emekliler Parkı ve Halide Edip Adıvar Parkı’nda oturma bankları ve kamelyalar geçici bir süreliğine kaldırıldı.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Zabıta ekiplerimiz ve ilçede görevli emniyet güçlerinin gün boyu uyarı anonslarına rağmen yoğunluğun azalmaması üzerine kentimizin en işlek yerlerinde bulunan oturma banklarını kaldırmak zorunda kaldık. Virüsün ülkemizde etkisini gösterdiği ilk günden beri zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmamasını söylüyoruz. Bu konu çok hassas. Tüm uzmanlar bu süreçte sosyal mesafeyi korumak ve hijyen kurallarına uymanın önemini sürekli vurguluyor. Lütfen evde kalalım. Zorunlu olmadıkça sokaklara çıkmayalım, virüsün yayılmasına sebep olamayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.