Avcılar'ın huzuru için varız

Avcılar'ın huzuru için varız
Yerel seçimlerin ardından Avcılar'da gerçekleşen ilk meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Bugünden itibaren ilçemizde yaşayan 435 bin Avcılarlı'ya hizmet edeceğiz. Avcılar'ın huzuru için güvenliği için yarınları iç
Yerel seçimlerin sona ermesinin ardından Avcılar Belediye Meclisi de ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yeni belediye başkanı Turan Hançerli ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda birlik, beraberlik mesajları verildi. Avcılar için heyecanlı bir şekilde göreve başladıklarını ifade eden Başkan Hançerli, “Bugün itibari ile göreve başlayan meclisimizin 435 bin Avcılarlı'yı, Avcılar’ın huzurunu ve güvenini koruyup kollayacak iyi bir çalışma dönemi geçirilmesini diliyorum. Avcılarımız ve tüm milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

İlçe başkanlığından meclise
Mecliste görev alacak isimlerin seçildiği toplantıda 1. Meclis Başkanvekili CHP'nin eski İlçe Başkanı ve belediye başkanı Hançerli'nin meslektaşı olan Yüksel Can oldu. 2. Başkanvekili ise yine CHP'li Oya Turan oldu. Avcılar'a hizmet edecek olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Başkanvekili Can, “İlçemize değer katmak, Avcılarlı hemşehrilerimizi en iyi temsil etmek için buradayız ve gururluyuz” dedi.

Gençler divan katibi oldu

Avcılar Belediye Meclisi'nin divan katipleri ise ağırlıklı olarak genç meclis üyelerinden seçildi. CHP'li Gözde Katıkçı ve Avcılar'da işletmecilik yapan Ekincan Taştan divan katibi olarak seçilen iki isim olurken kendilerinin yanında daha önce CHP Avcılar İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nı yürüten Sevgican Çiçek ve  ilçe yönetiminde yer alan Naciye Yaprak da yer almaya hak kazandı.

Budak encümen üyesi oldu
Avcılar Belediyesi eski Başkanı Handan Toprak döneminde de meclis üyeliği görevini sürdüren Mahir Budak ise yeni meclis yönetiminde encümen üyesi oldu. Budak gibi genç meclis üyeleri arasında gösterilen iş adamı kimliğiyle tanınan İsmail Çınar da encümene seçilmeyi başardı. Budak ve Çınar'a bu görevde eşlik edecek üçüncü isim ise Bülent Akyürek oldu.


Kimler hangi komisyonda?
Avcılar Belediye Meclisi'nde komisyonlar ve komisyonlara seçilen isimler ise şu şekilde;

1-) PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU ÜYELERİ
Ali Yıldırım
Aydın Apaydın
Sevgican Çiçek
Faruk Özdemir
Hüseyin İbrahimoğlu

2-) İMAR KOMİSYONU ÜYELERİ

Erol Şahin
Ekincan Taştan
Gözde Katıkçı
Eyüp Dursun
Sebahattin Olcay

3-) HUKUK KOMİSYONU ÜYELERİ
Yüksel Can
Ali Yıldırım
Naciye Yaprak
Av. Büşra Çapar
Av. Mahmut Kahraman

4-) TARİFE KOMİSYONU ÜYELERİ
Aydın Apaydın
Hasan Uzun
İsmail Çınar
Sadık Pehlivan
Ayşe Soy

5-) SAĞLIK, ÇEVRE VE ENGELLİLER KOMİSYONU ÜYELERİ
Gözde Katıkçı
Tuncay Gündüz
Kımet Batmaz
Mehmet Aslan
Yavuz Demirci

6-) DIŞ İLİŞKİLER VE SPOR KOMİSYONU ÜYELERİ

Oya Turan
Tuncay Gündüz
Veysel Gül
Emre Yılmaz
Mustafa Tarım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.