Çocukların yüzü gülsün

Çocukların yüzü gülsün
YSK'nın henüz kesinleşmeyen sonuçlarına göre Avcılar'ın belediye başkanı seçilen CHP'li Turan Hançerli, ilçedeki Leyla Bayram İlkokulu'nu ziyaret etti. Hançerli, “Çocukların yüzü gülsün diye çok çalışacağız” dedi
Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklanan kesin olmayan sonuçlara göre Avcılar'ın yeni belediye başkanı seçilen CHP'li Av. Turan Hançerli, Leyla Bayram İlkokulu'nu ziyaret etti. Okuldaki öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Hançerli, Avcılar'ın eğitim noktasındaki ihtiyaç ve taleplerini çok iyi bildiklerini belirterek, “Bu anlamdaki eksikliklerin giderilmesi ve eğitimin daha üst düzey bir hale taşınabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Çocuklarımızın geleceğini her şeyden daha çok önemsiyoruz. Onların sağlıklı bir şekilde eğitim alabildiği okulların sayısını arttırmak, mevcut okullarımızın durumunu da iyileştirmek için büyük bir çaba gösterecek ve Avcılar'ı eğitimde öncü bir kent haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Avcılar çocuklarla güzel

Okuldaki minik öğrencilerin kendisine olan ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu da kaydeden Hançerli, “Biz her zaman çocuklarımızın yüzü gülsün istiyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da onların yüzü daima gülsün diye çok çalışacağız. Bütün kentler, bütün şehirler Avcılar'da olduğu gibi çocuklarıyla güzel. Onlar bizim; neşemiz, umudumuz, gayretimizi anlamlandıran en önemli değerler. Hiçbir hemşehrimiz merak etmesin ki çocuklarımıza güzel bir kent bırakmak için gayret edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.