Dans etmek için 1 gün yeter mi?

Dans etmek için 1 gün yeter mi?
"29 Nisan Dünya Dans Günü" Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde kutlandı. Programa katılan Belediye Başkanı Turan Hançerli, "Dans etmek için 1 gün yeter mi peki? Elbette yetmez" dedi
Avcılar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, Avcılar Belediyesi bünyesinde eğitimlerine devam eden 80 kişilik dans topluluğu sahne aldı ve 10’dan fazla dans gösterisi gerçekleştirdi. Programda, ülkemizin çeşitli yörelerine ait halk oyunlarının yanı sıra dünyadan modern ve Latin dans türlerinin de yer aldığı dans gösterileri sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Oldukça renkli görüntülere sahne olan etkinlik izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

365 gün dans edin

Gösteri sonunda dans topluluğuyla birlikte sahneye çıkarak Avcılar halkını selamlayan Beledidye Başkanı Turan Hançerli, "Öncelikle hepinizin Dünya Dans Gününü kutluyorum. Belediyemiz bünyesinde eğitimlerine devam eden dans topluluğumuzun gösterisini büyük bir keyif ile izledim. Buradan bakınca siz kıymetli Avcılar halkının da bu gösteriyi beğendiğini, bu gösteriden büyük bir keyif aldığını görüyorum. Dans etmek için 1 gün yeter mi peki? Elbette yetmez. 365 gün dans edin, hep birlikte dans edelim. Bu topluluğun daha da büyümesi için, çok daha büyük gösterilere imza atması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.