Hançerli: Planlı ve koordineli çalışmalarımız sayesinde yoğun yağıştan ciddi oranda etkilenmedik

Hançerli: Planlı ve koordineli çalışmalarımız sayesinde yoğun yağıştan ciddi oranda etkilenmedik
Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, değişen iklim koşullarıyla birlikte gelen yoğun yağışlar sonrasında sahaya çıkarak incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde  İstanbul’da görülen şiddetli sağanak ve dolu yağışı pek çok bölgede hayatı olumsuz etkiledi. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, yağış sonrası ilçedeki mahallelere ziyaret düzenleyerek, olası su baskınları için alınan önlem çalışmalarını yerinde inceledi.

Hançerli, incelemeler sırasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Olası afetlere karşı tüm müdürlükleri ile hazır bir belediye olduklarının altını çizen Hançerli, “Afet yönetimi bugün en öncelikli konumuzdur. Her türlü ‘afet öncesi koruma ’ya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Planlı ve koordineli çalışmalarımız sayesinde yoğun yağıştan ciddi oranda etkilenmedik. Bu sonucu almamızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Başkan Hançerli, İlçedeki Alt Yapı Çalışmaları ve İnşaatları da İnceledi

Hançerli, Yeşilkent Mahallesi’nde yapımı süren kent parkı, karakol, okul ve kreş inşaatlarını, İSKİ tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarını ve İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek denetlemelerde bulundu. Hançerli, büyük bir titizlikle yürütülen çalışmalar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ve ekiplere teşekkür etti.

Hançerli, İBB Avcılar İtfaiye Grup Amirliği’ne Teşekkür Etti

İBB Avcılar İtfaiye Grup Amirliği’ni de ziyaret eden Hançerli, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için gösterdikleri yoğun çabadan dolayı tüm ekibe teşekkür etti.

İncelemeler sırasında Başkan Hançerli ’ye; CHP İlçe Başkanı Erdal Nas, İYİ Parti İlçe Başkanı Serkan Yalın, mahalle muhtarları ve Avcılar Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri de eşlik etti.

Hançerli, alt ve üst yapı çalışmalarının ilçe genelinde tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.