Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız

Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız
Süper Amatör Küme'de şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Avcılarspor ligin başlamasına kısa bir süre kala sezon açılışını yaptı ve camiasının karşısına çıktı. Avcılar Atatürk sahasında yapılan acılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Turan Hançerli, “
Avcılar Atatürk stadıyumunda gerçekleştirilen sezon açılış programına , Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, siyasi parti temsilcileri, aivil toplu örgütleri temsilcileri, spor kulübü başkanları, ve Avcılarspor taraftarları katıldı. Avcılarspor 2019-2020 futbol sezonu öncesi Afyon'da yaptığı sezon öncesi kampından sonra sezon öncesi ikinci etap çalışmalarını kendi sahasında yaptığı idmanlarla sürdürdü. Yeni sezon öncesi camiasının önüne çıktı. Yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, A takımı futbolcuları tek tek anons edilerek sahaya davet edildi. Alt yapıdan 6 oyuncu da kadroya davet edilen Avcılarspor taraftarından büyük alkış aldı.

Profesyonel olacağız

Avcılarspor’un sezon açılış programının açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Cenk Gökhan, önemli açıklamalarda bulundu. Gökhan, “60 yıllık geçmişi olan bir kulübün ne acıdır ki profesyonellik yaşamaması gibi bir durum var. Biz yönetim kurulu olarak taraftarımızın ve camiamızın, belediye başkanımızın desteğiyle profesyonel lige çıkmak için bu yola çıktık. Bunun için yönetim kurulu ile elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Geçmişinde profesyonellik olmayan tek ilçeyiz bunu da bizler başaracağız” dedi.

Hançerli destek sözü verdi

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, belediye olarak Avcılar’daki spor faaliyetlerini her zaman destekleyeceklerini söyledi. Başkan Hançerli “ İlçemizdeki spor faaliyetlerini her zaman destekleyeceğiniz ve imkanlarımız doğrultusunda her zaman yanlarında olacağız. Avcılarspor’unda başarılı olacağına inanıyorum. Her zaman kendilerinin yanında olacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.