Muzaffer Muyan

Muzaffer Muyan

BABALI OĞULLU ŞAMPİYON

BABALI OĞULLU ŞAMPİYON

Sevgili okuyucularım bugün sizlere eşi benzeri görülmemiş dünyada ilk ben görmedim duymadım siz duydunuz mu? öyle önceden şampiyon olmuş daha sonra oğlu şampiyon olmuş hikayelerden biri değil,bu gerçeğin ta kendisi.

 5- 6 -7 Eylül’de yapılan uluslar arası İstanbul open karate turnuvasına baba oğul damgasını vurdu, hem de nasıl vuruş öyle böyle değil, dedim ya ilk defa bir spor yarışmasında baba oğul aynı gün aynı tarihte tamamıyla çıkarak rekor kırdılar. Bu her babaya her evlada nasip olmaz, öncelikle babayı kutlamak gerekir helal olsun Cengiz Deniz hocamıza.

Yılların antrenörü  ve eğitmeni olarak milli takımlar teknik direktörlüğünü yaparak, ülkemize büyük hizmet vererek binlerce sporcu yetiştiren Cengiz deniz hocamızı tebrik ederim.  Veteranlar grubunda Kata’da bütün rakiplerini yenerek birinci oldu.

Aynı gün aynı tarihte evladı Muratcan Deniz 61 kg kum ite de birinci olarak Türk milletinin gururu olmuştur. 
Başta yazdığım gibi baba oğlun şampiyon olduğu ne duyuldu nede görüldü. Muratcan Deniz harika maçlar çıkararak,bütün rakiplerini üstün skorlarla yenerek zirveye ulaştı.

Türk karate milli takımının vazgeçilmez sporcularının arasına adını yazdıran şampiyonumuz Muratcan Denizi kutlar, Türk milli takımında başarılar dilerim, yolun açık olsun Muratcan.
Milli takımlar eski antrenörü Cengiz Deniz hocamız Türk karatesine büyük hizmetler etmiştir ve ediyor da. Karate eğitim kurulu üyesi olan Cengiz hocamız, sadece kendisi oğlu değil Türk karatesine milli takıma binlerce sporcu yetiştirerek tarihe geçmiştir.

Zeytinburnu’nun  iftiharı olan Cengiz Deniz halen başarıdan başarıya koşuyor ve Zeytinburnu’nun ilk dünya şampiyonu çıkaran hocası olarak ta bir efsane haline gelmiştir.

Zeytinburnu’nun halkı tarafından çok sevilen milli antrenör halk tarafından adeta bağrına basılmıştır.Belediyesinden tutunda kaymakamına kadar halkın herkesimi tarafından sevilen Cengiz hocamıza, bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dilerim. Babalı oğullu şampiyonlar seneye de olur mu? olur  inşallah..


Önceki ve Sonraki Yazılar
Muzaffer Muyan Arşivi