Muzaffer Muyan

Muzaffer Muyan

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Yaklaşık 7 ay sonra yerel seçimler var.Belediye Başkan aday adaylarının isimleri beli olmaya başladı.
Bugüne kadar sadece CHP aday adayları isimleri geçiyor, diğer partilerin aday adayları henüz kendilerini göstermediğinden dolayı yazamıyorum. Açıklandıkları zaman sizlerle sizin de görüşünüzü alarak, adayların şansını hep birlikte değerlendireceğiz. Objektif ve tarafsız olarak  açıklansın bakalım..
                                     
  BEYLİKDÜZÜ
Dedim ya henüz CHP aday adayları açıklandığı için  CHP isimlerini değerlendirelim
bahsettiğim gibi diğer partilerin adayları açıklandığında Beylidüzü’nü tekrar yazacağım. Gelelim  CHP Beylidüzü aday adayı Av. İbrahim Mendeşağu’ya karizmatik birisi, hiç unutmam yanılmıyorsam ya dünya kadınlar günüydü yada anneler günüydü metrobüs durağında kocaman bir afiş elinde gül kadınlar gününüz veya anneler gününüz kutlu olsun, ışıklı reklam panosunda metrobüs ten inip özelikle okumuştum. Benim gibi bir çok vatandaşta özelikle panoya bakıyordu helal olsun biz kadınları böylesine onura eden birisi hem de reklama bak metrobüs duraklarında kimisi de diyordu adamda yakışıklıymış ya hafızalarda kalan bu. Şimdi Av. İbrahim Mendeşağu Beylikdüzün’den aday yolu açık olsun, Beylikdüzü’ne de Av. İbrahim Mendeşağu yakışır yani, tabiî ki karşısındaki adayları da görmek lazım.
                                             
  ESENYURT
Esenyurttaki CHP aday adayı eczacı Hakan Ataklı kendisini tanımam,ama Esenyurttaki dostlarımız Ataklının sloganı tutarsa seçimi götürür nedir sloganı? biz Esenyurtluyuz.. Esenyurt’u kimseye kaptırmayız, şu anda bu slogan tutmuş vaziyette. Dediğim gibi diğer partilerin adaylarını da görmek lazım başarılar eczacı Hakan Ataklı..
                                     
BÜYÜKÇEKMECE
 
Büyükçekmece’ye taze kan Tazegül gerekli artık, ne gül derseniz deyin gonca gülümü taze gülümü yeni gül gerek, bunu ben demiyorum Albatrosta 10 kişiye sordum valla Çekmece halkı bu sefer dikkat etmeli her an seçimi AKP’ye kaptıra biliriz AKP henüz adayı beli değil, ama mevcut başkan Hasan Akgün Anavatanlı olduğundan dolayı, velev ki kazandı AKP’ye geçme olasılığı olabilir halk diyor nasıl yani dedim? ağabey burada bir dolaş Hasan Akün hangi partiden seçildi diye sor? 
eğer Anavatan demeseler gel yanıma.Öyle herkese sormadım 3 kişiye sordum 2 si Anavatan’mıydı ya dedi biride  CHP ama,CHP’li değil dedi.Benimde kafam karıştı şimdi anladın mı niye yeni biri gerek işte bundan.Henüz diğer partilerin adayları açıklanmadı ama, CHP Büyükçekmece belediye başkan aday adayı serbest muhasebeci mali müşavir ve CHP il genel meclis üyesi olan 
Mehtap Tazegül’e başarılar dilerim. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Muzaffer Muyan Arşivi