Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Belediyenin "KAN"ında" DEMİR" Eksikliği var...

Belediyenin "KAN"ında" DEMİR" Eksikliği var...

Silivri Gündem
 
Ve işte beklenen an geldi sayın seyirciler...Seçim zamanı voltranı oluşturan CHP ekibi şimdilerde bir bir dağılıyor.Güç birliği ilkesiyle yola çıkan ve gece- gündüz demeden alanlarda kıyasıya savaşan CHP'nin neferleri,uzun bir süredir nefes darlığı çekiyor.Seçildiği günden bu yana bir çok kişiyle ters düşen ve ters düştükleri genelde eski dostlarından olan Başkan Işıklar,bu uğurda onları kaybetmekten yana dirhem üzüntü duymadı.Yani Başkan Işıklar ekip anlayışı fikrinde ani ve derin değişiklikler yaptı. Zamanında aracını kurşunlayan tetikçileri dahi kanatları altında barındırırken,neden parti içinde düşünen beyinleri yoketmeye çalışıyor.CHP 'deki zoraki beyin göçü belediyeye ne kattı ki?
Hergün yerel basına,şu sıralar da zaman zaman ulusal basına konu olan Silivri Belediyesi'nin Türkiye'de anılma sayısı Silivri Cezaevi ve meşhur davayı geçecek korkarım.Geçtiğimiz aylarda yardımcısı Abdullah Yıldırım'la yollarını olaylı şekilde ayıran Başkan Işıklar,şimdide yine yardımcısı ve çocukluk arkadaşı,hatta uzaktan akrabası Yılmaz Kandemir'le ayrılığın eşiğinde. Kandemir ayrılığından sonra Silivri Belediyesi ve CHP ne denli kan kaybedecek bilinmez ama ,bu olaylar altın günlerinde kadınların bile diline düşecek , kesin.
İslamiyete inananlar "ahiret hayatı"nda özellikle kıyamet günü kimsenin birbirini tanımayacağını çok iyi bilirler.Anne-baba ve çocuklar birbirlerinden şefaat dileyerek,hepsi kendini kurtarmaya çalışacaklar.Bizim belediyede de öyle olacak.CHP'ye inananlar,belediyenin görev süreci bittiğinde o kapıdan çıkacaklar ve birbirlerini tanımayacaklar.Sonuç yine aynı,herkes kendi kıçını kurtarmaya çalışacak yani.
Ekip çalışmalarında ekip içinde anlaşmazlıklar çıkaranlar genelde dışlanır.Eskiden şöyle bir deyim vardı,duymuşsunuzdur."Rüşvet almayan memur,eninde sonunda sürgün yer"...İşte böyle sayın seyirciler,bugünlerdeki favori şarkım Zülfü Livaneli'den SÜRGÜN ...Sürgün şarkısına düet yapanlar şimdilik bu kadar ama,Yıldırım'dan sonra SOLO bir yalnızlık sandığım sürgün,bugünlerde Kandemir'le birlikte KORO ya dönüştü.
İstifasını özellikle Ağustos ayına saklayan Kandemir,meydanı Ağustos Böcüklerine bırakacak anlaşılan...Silivri'de saz-söz den bol ne var ki...Çalışkan karıncaları ayaklarıyla acımadan ezen Başkan Işıklar,bakalım Ağustos Böcüklerinin salaçor bestelerini ne kadar süre dinleyebilecek.Eeee ne demişler "müzik ruhun gıdasıdır BAŞKAN"...
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Yılmaz Kandemir için, " Yılmaz Kandemir belediyenin sigortası. Sigorta atarsa Işıklar söner" demişti. Bana göre ise Başkan Yardımcımız Yılmaz Kandemir Silivri Belediyesinin Trafosu. Trafo bir patlarsa sadece belediyede değil, Silivri'de Işıklar söner.
                                                 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi