23 NİSAN HEYECANI BEYLİKDÜZÜ’NDE DEVAM EDİYOR

23 NİSAN HEYECANI BEYLİKDÜZÜ’NDE DEVAM EDİYOR
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı heyecanı Beylikdüzü’nde devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan “23 Nisan’ın 100. Yılında 100 bin Çocuğa Hediye Kutusu” sloganıyla dağıtımı sürdürülen hediye kutuları Beylikdüzü’n

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını tedbirleri gölgesinde yaşanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100.yılı heyecanı Beylikdüzü’nde devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hazırlanan ve “23 Nisan’ın 100. Yılında 100 bin Çocuğa Hediye Kutusu” sloganıyla dağıtımı sürdürülen hediye kutuları Beylikdüzü’ndeki çocuklara da ulaştı. Beylikdüzü Belediyesi ekipleri tarafından ilçede yaşayan 05-15 yaş aralığındaki tüm çocuklara dağıtılan kutularda, hikâye kitabından eğitici oyunlara ve atıştırmalıklara kadar birçok sürpriz bulunuyor.

Çalık: Çocukların sevinci bize dertlerimizi unutturuyor

İBB’nin paylaştığı hediye setlerinde üst yaş grubu çocuklar için okuma kitabı, daha küçükler içinse İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın içeriğini hazırladığı çocuk dergisi, boya kalemleri, atıştırmalıklar ve zekâ oyunları bulunuyor. 23 Nisan temasının işlenerek günün anlam ve öneminin çocuklara anlatıldığı hediye setleri için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; “Bu zorlu günlerde çocukların sevinci bize tüm dertlerimizi ve yorgunluğumuzu unutturdu.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.