BAHARA ÇOCUKLARLA MERHABA DEDİLER

BAHARA ÇOCUKLARLA MERHABA  DEDİLER
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık ve Beylikdüzü Belediye Başkanı aynı zamanda İBB Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu Yaşam Vadisi’nde çocuklarla bir araya geldi. Çalık, “İstanbul’un da size ihtiyacı var başkanım, yolunuz açık olsun. B

Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Beylikdüzü Belediye Başkanı aynı zamanda İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu Yaşam Vadisi’nde gerçekleşen şenlikle İstanbul’a uğurladı. Ekrem İmamoğlu çocuklar için daha çok çalışacağını ve gücünü onlardan aldığını belirtirken Çalık ise Beylikdüzü’nde yapılan her güzel şeyi artırarak devam ettireceğinin sözünü verdi. Yaşam Vadisi’ndeki etkinlikten sonra da Yakuplu, Kavaklı ve Gürpınar Mahallelerindeki vatandaşlarla bir araya gelen Çalık, ızgarada hamsi yapıp vatandaşlara ikram etti. 

Çalık: Beylikdüzü’nde yaptığınız her güzel şey artarak devam edecek

Çalık, Ekrem İmamoğlu’nu İstanbul’daki diğer çocuklara hizmet etmek üzere uğurladıklarını belirterek, “Beylikdüzü’nün evlatları buruk bir sevinçle buradan sizi İstanbul’a uğurluyor. Biz sizin burada çocuklarla ektiğiniz fidanları çocuklarla büyüteceğiz başkanım.  Beylikdüzü’nün çocukları, gençleri ve evlatları sizi çok seviyor. İstanbul’un da yapılacak çok işleri olduğunu çocuklarımıza anlattık. İstanbul’da hiçbir çocuğumuz eksik kalmayacak. Ekrem abileri, Ekrem amcaları onların en mutlu şekilde yaşayacakları mekanları, ortamları hazırlayacak. Onlar için de ağaç dikecek, Yaşam Vadileri yapacak, analarına ve babalarına hizmet üretecek. İstanbul’un da size ihtiyacı var başkanım, yolunuz açık olsun. Burayı da merak etmeyin burada yaptığınız her güzel şey artarak devam edecek. Biz çocukların sevgisine ve gücüne inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

İmamoğlu: Bu şehrin çocukları için mücadele edeceğim

Çocukların sevgisinden beslendiğini ve onlar için çalışacağını belirten İmamoğlu ise, “Sizi çok seviyorum çocuklar. Dünyanın en güzel şeyi çocukların da sizi sevmesi herhalde. Hayatımda bu kadar beslendiğim bir sevgi olmadı. Bu kadar sıcak, içten, karşılıksız hatta içine bazen özledim deyip gözyaşı da katıyorlar ya bu kadar bağ kuruyor olmak inanılmaz. Allah’ım bütün dünyadaki çocukları korusun. Bütün anneler biliyorki çocukların kokusu cennet kokusudur. O güzel kokuyu bu şehrin yöneticisi olarak her zaman hissetmek ve bu şehrin çocuklarını eşitlemek istiyorum. Çocuklar için çok büyük mücadele vereceğim. Çocukların sevgiyle ben Beylikdüzü’nde büyük tecrübeler edindim ve bu sevgiyi bütün İstanbul’a yaymak istiyorum. Arkamdaki en büyük enerji siz Beylikdüzü halkısınız ve hepimiz iyi ki varsınız” dedi.

Gürpınar, Kavaklı ve Yakuplu’da hamsi şenliği

Yaşam Vadisi’nde çocuklarla bir araya geldikten sonra Yakuplu, Gürpınar ve Kavaklı Mahallelerindeki vatandaşlara kilolarca hamsi servis edildi. Izgaranın başına geçip kendi elleriyle vatandaşlara ekmek arası hamsi hazırlayıp ikram eden Çalık, vatandaşlarla sohbet edip güzel havanın tadını çıkardı. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.