BEYLİKDÜZÜ HAYVAN BAKIMEVİ’NE ANLAMLI DESTEK

BEYLİKDÜZÜ HAYVAN BAKIMEVİ’NE ANLAMLI DESTEK
Sokak hayvanlarına güvenli ve sevgi dolu bir ortam sunan Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne, hayvanseverler de yaptıkları bağışlarla destek oluyor. Hayvansever kişi ve kurumların mama, eski gazete, havlu, battaniye,

Beylikdüzü’ndeki hayvanlara sağlıklı, güvenli, konforlu bir ortam sunan, İstanbul ve ülke çapında başarılı projelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne çeşitli kurum ve kuruluşlar da sosyal sorumluluk kapsamında bağış yaparak destek veriyor. Bu kapsamda, Beylikdüzü’ndeki can dostlara bir destek de Reyap İstanbul Hastanesi’nden geldi. Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden hastane yetkilileri, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne, hayvanların ameliyatlarında kullanılmak üzere, cerrahi el aletleri ve özel ameliyat iplikleri bağışladı. Yapılan her bağışın hayvanlara daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı oluşturmak ve tedavi, kısırlaştırma, kuduz aşısı gibi ihtiyaçlarını karşılamak adına çok önemli olduğunu söyleyen Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel, hastane yetkililerine duyarlılıkları için teşekkür etti.

Tunçel: Bu Destekler Çok Kıymetli

Hastane yetkililerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Veteriner İşleri Müdürü Ertuğrul Tunçel “Sosyal sorumluluk kapsamında yapılan bu tarz destekler, bizim için çok kıymetli… Reyap Sağlık Grubu İstanbul Hastanesi Genel Müdürü Özgür Tosuner ve hastane yetkililerine, bu örnek davranışları için teşekkür ediyorum. Nasıl insanların sağlıklarını önemsiyorsak hayvanların sağlığını da önemsemeliyiz. Çünkü onlar da bir can. Temel olarak sağlıklı hayvan, sağlıklı toplum demektir. Beylikdüzü Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bu anlayışla hizmet veremeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü yetkilisi Ali Onur Baştuğ’un da katıldığı ziyarette, hastane yetkilileri ise sosyal sorumluluk kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve desteklerinin süreceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.