Beylikdüzü'ne yeşil tramvay gelecek

Beylikdüzü'ne yeşil tramvay gelecek
Beylikdüzü Samsunlular Buluşması'na katılan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, yeşil tramvay projesini açıkladı. Işık, “Yeşil tramvay ile sizi Adnan Kahveci Mahallesi'nden alıp on dakikada Gürpınar sahile indireceğiz”
Beylikdüzü AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayı Osman Bedrettin Türk'ün, Gönül Davet Düğün Salonu'nda ev sahipliğini yaptığı Beylikdüzü Samsunlular Buluşması'na katılan Mustafa Necati Işık, ilçeye ilişkin projelerini paylaştı. Toplantıya Işık'ın yanı sıra eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, mahalle muhtarları ve çok sayıda ilçe sakini de katıldı. Samsunluların topyekun bir şekilde AK Parti'yi ve Mustafa Necati Işık'ı destekleyeceğini anlatan genç meclis üyesi adayı Türk, “Biz gençler olarak Beylikdüzü'nde çok fazla etkinlik yapamıyoruz ama çok şükür ki artık genç bir adayımız var. İnanıyoruz ki 31 Mart'tan sonra Beylikdüzü kazanacak gençlik kazanacak” diye konuştu.

Beylikdüzü'nü 15 dakika gezeceksiniz

Meclis üyesi adayı Türk'ün ardından konuşan Belediye Başkan adayı Işık da, Beylikdüzü'ne ilişkin projelerinden söz etti. İlçedeki nüfus artışına ve trafik sorunlarına dikkat çeken Işık, “Beylikdüzü 400 bin insanın yaşadığı bir kent. Nüfus öyle hızlı arttı ki çok ciddi sorunlar baş gösterdi. Şu anki inşaatlarda bittiği zaman nüfusumuz 800 bine çıkacak. Çok daha zor bir süreç Beylikdüzü'nde yaşanacak. 5 dakikalık yolu yarım saatte gidemez olduk. Şimdi yepyeni bir vizyon ve ulaşım haritası ile sizlerin karşısına çıktık. Metrobüs güzel bir yatırımdı ama artık yetmiyor. Artık onayı da verildi buraya metroyu getireceğiz. Beylikdüzü'nde mahalleler arası ulaşım da zor. Mahallenin metrobüse hastaneye ulaşması da zor. Yepyeni bir proje hazırladık. Adı Yeşil Tramvay. Sizi Adnan Kahveci'den alıp tramvayla Gürpınar Sahile indireceğiz. Bu sadece 10 dakika sürecek. Yeni yapılacak tramvayla 15 dakikada Beylikdüzü'nü gezeceksiniz. Gürpınar Sahil'den de deniz otobüsünü getirip Beşiktaş'a, Adalar'a seferleri başlatacağız. Sizleri çok önemli bir ulaşım ağıyla geleceğe hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Mustafa Necati Işık uyumayacak

Beylikdüzü'ndeki mevcut hizmetlerin büyük bir çoğunun hükümet tarafından yapıldığını söyleyen eski Bakan Kılıç ise “Nelerin makyajlama olduğu ve sadece nelerin yapılmayıp da ben yaptım dediklerini siz daha iyi biliyorsunuz. En basit örneği merkezdeki spor kompleksi. Yahu bunu hükümet olarak biz yaptık. Yer tahsisini de Beylikdüzü Belediyesi, AK Partili bir belediye iken yaptı. Ama tesisi biz yaptık, bana da tesisi bitirmek nasip oldu. Böyle konularda insanları yanlış yönlendirenlere gerekli dersi vereceğinize inanıyorum. Mustafa Necati Işık, başkan olsun 5 yıl boyunca uyumayacak. Sürekli çalışacak. Çünkü AK Parti belediyeciliği bunu gerektirir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.