Beylikdüzü öğrenci yurduna kavuştu

Beylikdüzü öğrenci yurduna kavuştu
Beylikdüzü Belediyesi tarafından hizmete girecek 25 projeden 20’incisi olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Yurdun açılış törenine CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Çalık, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ve hayırsever iş insanı Yaşar Acar ile çok sayıda kişi katıldı. Kesilen kurdelenin ardından protokol, hizmete geçen yurdu gezdi.

Aziz Sancar'lar yetişsin

Her zaman eğitime önem verdiklerini ifade eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Çalık, şunları söyledi: “Bugün 25 günde 25 eser açılışı içerisinde Yaşar Acar adlı hayırseverimizin katkılarıyla yapılan yurdu Beylikdüzü’ne kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yurdun hemen üzerinde Beylikdüzü Belediyesi tarafından yapılan Aydın Örs Spor Salonu’muz bulunuyor. Beylikdüzü’nü yavaş yavaş ancak çok huzurlu bir şekilde inşa ettik. Burası başarılı çocukların yetiştiği Yaşam Vadisi’nin hemen bitişiğinde olan bir eğitim tesisi. Yaşam Vadisi’nin hemen bitişiğinde Aziz Sancar Bilim ve Sanat Merkezi tasarlıyoruz. Bu tesiste eğitim alan öğrenciler her yıl yurt dışından ödüllerle dönecek. Bizim de amacımız ve cabamız tamamen öğrencilerimizin daha iyi bir ortamda yaşaması. Çocuklarımız bunu kullanacaklar. Tesisimiz inşallah 1 yıl içerisinde hayata geçecek. Aziz Hoca’dan da proje onaylarını aldık. Bizler, bu topraklarda yeni Aziz Sancarlar yetişsin istiyoruz. Evlatlarımızda o potansiyel var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.