BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ KABİRLER BAYRAMDA DUASIZ KALMADI

BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ KABİRLER BAYRAMDA DUASIZ KALMADI
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık bu bayramda da kabirleri duasız bırakmadı. Ramazan Bayramı sebebiyle ilçedeki tüm mezarlıkları ziyaret eden Başkan Çalık; “ Bu bayram da mezarlıklarımızı yalnız bırakmadık. İlçemizdeki dört mezarlıkta yakınla

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Ramazan Bayramı sebebiyle ilçedeki tüm mezarlıklarda Kuran-ı Kerim okutularak dua edildi. Yakuplu Mezarlığı, Kavaklı Eski Mezarlık, Kavaklı Yeni Mezarlık ve Gürpınar Mezarlığı’nı ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık kabirleri duasız bırakmadı. İlçe protokolünün de katıldığı ziyaretlerde okunan Kuran-ı Kerim sosyal medya hesaplarında canlı yayınlanırken aynı zamanda mahalle meydanlarında da eş zamanlı yayın yapıldı. Pandemi dolayısıyla uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle vatandaşlar balkon ve pencerelerinden Kuran-ı Kerim dinleyerek okunan dualara eşlik etti. 

Çalık: Bu Bayram Ülkemize Ve Dünyaya Sağlık, Huzur Ve Mutluluk Getirsin

Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Mehmet Murat Çalık; “Kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlendiği Ramazan ayında, Beylikdüzü halkı evinde de olsa, yine tek yürek oldu. Bu mübarek ay, bize iyiliğin ve paylaşmanın bizi biz yapan değerlerimizden olduğunu bir kez daha hatırlattı. İçinde olduğumuz bu zor günlerde, her ihtiyaç anında komşularımızın yanında olmak için çabaladık. Beylikdüzü’nün yüce gönüllü insanları ise Dayanışma Askısı’na yaptığı yardımlarla bir ve beraber olduğumuzu tüm komşularımıza hissettirmeyi başardı. Sağ olun, var olun... 11 ayın sultanını uğurlarken, Ramazan Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor; bu bayramın sizlere, ülkemize ve dünyaya sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.