BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ YEŞİL ALANLAR ARTIYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDEKİ YEŞİL ALANLAR ARTIYOR
Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçireceği alanlara yenilerini ekleyen Beylikdüzü Belediyesi, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Gülyalı ve Uludağ Parklarının yapım ve revize işlemlerini tamamlayarak hizmete açtı. G
Beylikdüzü Belediyesi ilçeye kazandırdığı yeşil alanlar ile Beylikdüzü’nün çehresini güzelleştirmeye devam ediyor. Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Gülyalı ve Uludağ Parklarının yapım ve revize işlemlerini tamamlayarak hizmete açan Belediye, vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçireceği alanlara yenilerini ekledi. Gülyalı Parkı’nda gerçekleşen açılış törenine Yeşilkent Site Yönetim Kurulu Başkanı Ali Samim Özer, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, STK’lar, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şatır, “Beylikdüzü’nde Yeşil Alanların Çoğalması İçin Elimizden Gelen Tüm Çabayı Göstereceğiz”

Açılışta yaptığı konuşmasında Beylikdüzü Belediyesi’nden aldığı desteklerle Yeşilkent Sitesi yönetiminin yaptığı hizmetlerden bahseden Ali Samim Özer; “Yeşilkent Beylikdüzü’nün güzide bir yeri. İsmi ile müsemma olan bu sitede 2005 yılından bu yana burada diğer dönemlerde de belediye ile de çalıştık. Ancak bu süre içerisinde sitemizin eksiklerine en büyük desteği Beylikdüzü Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’ndan aldık.” şeklinde konuştu. Beylikdüzü Belediyesi olarak hukukun el verdiği müddetçe vatandaşların bütün gereksinimlerini yerine getirdiklerini belirten Ömer Şatır ise; “Beylikdüzü’nde yeşil alanların daha da çoğalması için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yeşilkent 1 Sitesi’nde bulunan 20.438 m2 büyüklüğündeki Gülyalı Parkı’na; mini futbol sahası, süs havuzu, ahşap kompozit oturma terasları, oturma birimleri, pergola ve çocuk oyun grupları kazandıran Beylikdüzü Belediyesi, Yeşilkent 3 Sitesi’nde bulunan 16.175 m2 büyüklüğündeki Uludağ Parkı’na ise; mini futbol sahası, fitness aletleri, süs havuzu kazandırarak gerekli onarımları tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.