BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ ANADOLU LİSESİ

BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ ANADOLU LİSESİ
Beylikdüzü Belediyesi, yeni bir Anadolu Lisesi’ni ilçeye kazandırmak için hızla çalışıyor. Bağışçı Prof. Dr. İbrahim Savaş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla Adnan Kahveci Mahallesi’nde inşaatına başlanan 24 derslikli Prof. Dr. İbrahim Savaş An

Eğitim ve öğretime verdiği destekle öne çıkan ve bu alanda başarılı projelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yeni bir okulun inşaatına harfiyat çalışmalarını tamamlayarak başladı. Beylikdüzü Belediyesi, bağışçı Prof. Dr. İbrahim Savaş ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Adnan Kahveci Mahallesi’nde yapımına başlanan ve tamamlandığında yaklaşık 6 bin 5 yüz m²’lik kullanım alanına sahip olacak Anadolu Lisesi’nde, 24 derslik yer alacak. Lise, içerisinde yer alacak fen laboratuvarları, kütüphane, bilişim sınıfları ve spor salonu ile modern bir yapı olacak. Harfiyat çalışmaları Belediye tarafından tamamlanan Prof. Dr. İbrahim Savaş Anadolu Lisesi’nin, 2021 yılının ilk çeyreğinde yapımının da tamamlanarak 2021-2022 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanıyor.

Beylikdüzü Eğitimde de Hedef Büyütüyor

Beylikdüzü’nde her alanda olduğu gibi eğitimde de hedef büyüttüklerini belirten ve okul yapımı çalışmalarını yakından takip eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Eğitim ve öğretim bizim öncelik sıralamamızda her zaman birinci sırada yer aldı. Bundan sonraki süreçte de eğitim yatırımlarımızla Beylikdüzü’nü İstanbul’un en başarılı ilçelerinden biri haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başarılı nesillerin yetişmesinde eminim ki Prof. Dr. İbrahim Savaş Anadolu Lisesi’nin payı çok büyük olacak. Burada eğitim alacak tüm evlatlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Eğitime verdiği önem ve bağışı nedeniyle Prof. Dr. İbrahim Savaş’a ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.