ÇALIK, ÖRGÜTLÜ YAPI VE MÜCADELENİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

ÇALIK, ÖRGÜTLÜ YAPI VE MÜCADELENİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ
Tüm Bel-Sen İstanbul 1 nolu şube Beylikdüzü Belediyesi iş yeri temsilcilik odası açılışına katılan Mehmet Murat Çalık, örgütlü mücadelenin önemine değinirken konuşmasında emekçi kadınları da unutmadı.
Tüm Bel-Sen İstanbul 1 nolu şube Beylikdüzü Belediyesi iş yeri temsilcilik odası açılışı Tüm Bel-Sen ve KESK temsilcileri, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Vekili Ömer Şatır ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık’ın katılımıyla gerçekleşti. Açılışta konuşma yapan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, temsilciliğin açılışında özveriyle çalışıp emek veren herkese teşekkür etti.

Meslek örgütüne adanan 6 yıl

Konuşmasında örgütlü yapının önemine vurgu yapan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Çalık, “Ben hayatımın 6 yılını, Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi’nde bir meslek örgütünde çalışarak geçirdim. O dönem kamu hakkının, devlet hakkının, emeğin ne demek olduğunu orada çok net bir şekilde gördük. Şimdi belediye tecrübesiyle kamu hakkının ne olduğunu biliyoruz. Benim hayatımda farklı bir pencereyi açan meslek örgütünde iki dönem başkan yardımcılığı yapmak oldu. Üstelik imarla ilgili müthiş bir talanın olduğu İstanbul’da bunun mücadelesini verdik, bu mücadelenin bir parçası olduk ve çoğu zaman üniversitelerin suskun kaldığı ortamlarda meslek örgütleri olarak mücadelenin hep içinde olduk. O yüzden örgütlü mücadelenin bu toplumu nerden nereye getirebileceğini biliyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbul’da ve Beylikdüzü’nde kararlı adımlarla ilerliyoruz”

Konuşmasının devamında siyasetin diline vurgu yapan Çalık, “Başkanımız Ekrem İmamoğlu Büyükşehir yolunda çok emin adımlarla ilerliyor ve çok güzel bir saha kampanyası yürütüyor. Biz kötü bir dil kullanmadan, gülerek Büyükşehir’i alacağız ve 1 Nisan’dan sonra bu memlekete bahar gelecek. Hiç kimseye de Beylikdüzü’nü emanet etmek gibi bir niyetimiz yok. Beylikdüzü’nde de çok kararlı adımlarla ilerliyoruz” dedi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü de kutlayan Çalık, emekçi kadınların yanında olacakları bir anlayışla yol yürüyeceklerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.