Çorbayla yürekler ısınıyor

Çorbayla yürekler ısınıyor
Ramazan ayında metrobüs meydanında da sıcak çorba dağıtımı yapan Beylikdüzü Belediyesi’nin belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, birim müdürleri ve belediye personelleri de sıcak sohbetleriyle iftarda vatandaşların sofralarına
Huzur ve bereketin ayı Ramazan, Beylikdüzü’nde tüm maneviyatıyla yaşanıyor. Beylikdüzü Belediyesi ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmaya ve personelleriyle vatandaşların iftar sofralarına konuk olmaya devam ediyor. Ramazan ayının başlangıcından bu güne, ilçenin on mahallesinde de evlere konuk olan belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, başkan danışmanları, birim müdürleri ve belediye personeli vatandaşların iftar sofralarında dahil olarak oruçlarını ev halkı ile birlikte açıyor. Bunun dışında Ramazan boyunca metrobüs meydanında kurulan stanttan da vatandaşlara sıcak çorba, ekmek ve su ikramı devam ediyor.


Ramazan bereketi hissediliyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin sokak iftarları yerine başlattığı ihtiyaç sahibi evlere iftar yemeği ulaştırma geleneği bu yıl da devam ediyor. Ramazan ayı boyunca 1600 ihtiyaç sahibi aileye Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sıcak yemek hizmeti verilmesinin yanı sıra 200 aileye de iftar ziyareti yapılacak. Ayrıca yine Ramazan ayı boyunca, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara, toplamda 4 bin 200 adet gıda kolisi ve çek dağıtımı yapılarak Ramazan’ın paylaşma ruhu tüm Beylikdüzü’nde hissedilmeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.