ÇORLU BELEDİYESİ HEYETİ BEYLİKDÜZÜ HOBİ BAHÇESİNİ ZİYARET ETTİ

ÇORLU BELEDİYESİ HEYETİ BEYLİKDÜZÜ HOBİ BAHÇESİNİ ZİYARET ETTİ
Beylikdüzü Belediyesi’nin Dereağzı Mahallesi’nde hayata geçirdiği ve Türkiye çapında birçok belediyenin ilgisini çeken Hobi Bahçesi projesi, Çorlu Belediyesi’ne ilham kaynağı oldu. Çorlu’da, Beylikdüzü Hobi Bahçesi’ne benzer bir projeyi hayata geçirmek am
  Beylikdüzü Belediyesi’nin vatandaşlara, şehrin içinde, doğayla baş başa bir ortamda kendi meyve ve sebzelerini yetiştirme fırsatı veren Hobi Bahçesi, Çorlu Belediyesi yetkililerini ağırladı. Beylikdüzü Belediyesi Hobi Bahçesi’nde yapılan kahvaltılı toplantıda, Beylikdüzü Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Engin Aşnaz, Emine İhtiyar, Handan Öztürk, Figen Karahan, Mustafa Pinazoğlu ile Umut Meyve Ormanı ve Hobi Bahçesi Sorumlusu Beyza Cengiz; Çorlu Belediyesi CHP Meclis Üyeleri Kemal Ergin ve Mert Yılmaz, Çorlu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nden İnşaat Mühendisi İlker Akın ve Çorlu Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürü Ercan Leblebici’den oluşan heyete, Beylikdüzü’nün Hobi Bahçesi deneyimini anlattı. Kahvaltının ardından, hobi bahçesini gezen konuk heyet, Beylikdüzü Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Tuncay Demircan ile de makamında görüşerek Çorlu’da hayata geçirecekleri projeyle ilgili teknik bilgi aldılar.

Karahan: Örnek Olmak Onurlandırıyor

Çorlu Belediyesi heyetinin ziyaretinden mutluluk duyduklarını söyleyen Beylikdüzü Belediyesi CHP Meclis Üyesi Figen Karahan, “Belediyemizin vatandaşlarımızı toprakla buluşturan Hobi Bahçesi projesinin diğer belediyeler tarafından örnek alınması bizi onurlandırıyor. Çorlu Belediyesi’nin kendi bünyesinde böyle bir çalışma yapıyor olması ve bu konuda bizimle fikir alışverişinde bulunmaları bizim için çok değerli. Tabii ki Beylikdüzü ve Çorlu birbirinden çok farklı dinamiklere sahip iki ilçe. Dolayısıyla vatandaşların talepleri de farklı olacaktır. İnşallah, hobi bahçesi projesi Çorlu’da da hayata geçirilir.” diye konuştu.

Ergin: Beylikdüzü Belediyesi’nin Tecrübelerinden Faydalanmak İstiyoruz

Çorlu'da bir hobi bahçesi yapmak istediklerini söyleyen Çorlu Belediyesi CHP Meclis Üyesi Kemal Ergin ise “Beylikdüzü Belediyesi'nin bu konudaki tecrübelerinden faydalanmak üzere, Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Hobi Bahçesi'ni ziyarete geldik. Burada; hobi bahçelerinin metrekareleri, maliyetleri ve geri dönüşler konusunda belediye yetkililerinden bilgiler aldık; birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Beylikdüzü Belediyesi’nin tecrübelerinden faydalanarak Çorlu'da benzer bir hobi bahçesini hayata geçirmeye başlayacağız. Bizlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştıkları için Beylikdüzü Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Tuncay Demircan’a, Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyelerine ve Hobi Bahçesi Sorumlusu Beyza Cengiz’e teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.