Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü benim evim

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü benim evim
İBB'nin yeni Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylik Pazarı'nda Beylikdüzülü vatandaşlarla buluştu. Aracından iner inmez vatandaşlarca ''sevgi çemberi''ne alınan İmamoğlu, yaşanan izdiham nedeniyle yapmayı planladığı pazar ziyaretini

Yüzlerce vatandaşın arasında kalan İmamoğlu, çareyi patates-soğan tezgahına çıkmakta buldu. Kendisine gösterilen yoğun sevgi nedeniyle duygulanan ve konuşmakta zorlanan İmamoğlu, ''Ben, hepinize teşekkür ediyorum. Burası benim evim. Hakkınızı helal edin. Beni çok duygulandırdınız. Çok teşekkür ederim. Göreceksiniz ben, hizmetimin her anında size layık olacağım'' dedi. İmamoğlu, pazar yerinden zorlukla ayrılabildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pazar günü mesaisine, Beylikdüzü'ndeki Beylik Pazarı'nda başlamak istedi. İmamoğlu'nun araç,ı pazar yerine giriş yaptı anda yüzlerce vatandaş tarafından tam anlamıyla kuşatmaya alındı.

''Ekrem Başkan'' sloganıyla karşılanan İmamoğlu, vatandaşlarca ''sevgi çemberi''ne alındı. Bu sırada yaşlı bir kadın vatandaş, ''Çok yaşa oğlum, sağlıklı yaşa'' diyerek İmamoğlu'nun sırtını sıvazladı. Bazı vatandaşlar, kalabalık arasında kalan İmamoğlu'na çiçek vermeyi başardı. Yaşanan izdiham nedeniyle pazar ziyaretini gerçekleştiremeyen İmamoğlu, çareyi patates-soğan tezgahına çıkmakta buldu.

''Sevginize layık olacağım''
''Türkiye seninle gurur duyuyor'' sloganıyla tezgaha çıkan İmamoğlu, terini, vatandaşların uzattığı kağıt mendillerle sildi. İmamoğlu, sözlerine, ''Ben, hepinize teşekkür ediyorum. Burası benim evim. Hakkınızı helal edin. Beni çok duygulandırdınız.

Çok teşekkür ederim. Göreceksiniz ben, hizmetimin her anında size layık olacağım'' şeklinde başladı. Bu sırada kalabalıktan vatandaşlar, İmamoğlu'na, ''İnşallah Cumhurbaşkanı olursun. Allah yardımcınız olsun, Allah sizi korusun Başkanım'' diyerek seslerini duyurdu.

Bunun üzerine İmamoağlu, ''Allah, hepimizi korusun. Beni çok duygulandırıyorsunuz, çok teşekkür ediyorum. Sevginize layık olacağım'' yanıtını verdi. Kendisine gösterilen yoğun sevgi nedeniyle duygulanan ve konuşmakta zorlanan İmamoğlu, ''Söz veriyorum. İlk Beylikdüzü ile buluşacağım, anlaşıldı. Birbirimizi çok özledik. Hakkınızı helal edin'' dedi. Pazar ziyaretini, yaşanan izdiham nedeniyle gerçekleştiremeyen İmamoğlu, alandan zorlukla ayrılabildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.