İbadethaneler Ramazan'a hazır

İbadethaneler Ramazan'a hazır
Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenli olarak temizliği sağlanan ibadethanelere dönük çalışmalar, Ramazan ayı boyunca da vatandaşların ibadetlerini temiz ortamlarda gerçekleştirmesi için hız kesmeden devam edecek
Sosyal belediyecilik ilkesini ve halk sağlığını; çalışma prensibinin ilk sırasına koyan Beylikdüzü Belediyesi, ilçede bulunan 41 cami ve cemevinin temizlik ve dezenfekte işlemleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ortak yürütülen çalışmalar sonucu hijyenik bir şekilde hazır olan ibadet noktalarının temizliği Ramazan ayı boyunca da sağlanacak.

Ekipler durmadan çalışıyor

Beylikdüzü Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu ibadethanelerin iç ve dış mekânları, her türlü bakteri ya da enfeksiyon üremesine neden olacak etkenden arındırılıyor. İlgili müdürlükler tarafından titizlikle yürütülen bu çalışma, vatandaşların daha temiz bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için düzenli olarak tekrar ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.