Klasik konserler vadide başlıyor

Klasik konserler vadide başlıyor
5. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri, Yaşam Vadisi’nde başlıyor. Sanat yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle’nin yaptığı Beylikdüzü Klasik, 16 Temmuz akşamı, saat 21.00’de, dünyaca ünlü keman virtüözü Cihat Aşkın ve Aşkın Ensemble'ın ‘Vadide Vals Adımla
 Dede Efendi’nin Yine Bir Gülnihal’ı besteleyerek başlattığı Türk valsleri dönemi ve günümüze kadar gelen vals yolculuğu, Cihat Aşkın’ın keyifli anlatımı ve soprano Görkem Ezgi Yıldırım’ın eşliği ile izleyicilerle buluşacak.

Onay, Beylikdüzü Klasik’te

Beylikdüzü Klasik, 17 Temmuz’da ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay’ı ağırlayacak. ‘Vadide Siyah Beyaz Gece’ adlı konserde, ustalıkla çaldığı Adnan Saygun eserlerinin yanı sıra piyano repertuvarının sevilen eserlerini de seslendirecek Gülsin Onay, dinleyicilere büyülü bir gece yaşatacak. 19 Temmuz’da Beylikdüzü’nün yetenekli ve genç müzisyenlerinden oluşan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası dinleyicisi ile buluşacak. Gençlik Senfoni Orkestrası, ‘Vadiden Anadolu’ya’ adlı konserde, Türk bestecilerine ait eser ve düzenlemelerin melodileri eşliğinde, dinleyicileri, keyifli bir Anadolu gezintisine çıkaracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.