Ramazan gecesi nağmeler inledi

Ramazan gecesi nağmeler inledi
Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi Musiki Derneği Türk Halk Müziği Korosu’nu ağırladı
  Beylikdüzü Belediyesi, Yaşam Vadisi’nde düzenlediği Geleneksel Ramazan Etkinlikleri ile her yaştan Beylikdüzü sakinini bir araya getirmeye devam ediyor. Vadide son olarak Beylikdüzü Belediyesi Musiki Derneği Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı. Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkan Vekili Serdal Mumcu’nun da katıldığı konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


Çiçek taktim edildi

Beylikdüzü Belediyesi Musiki Derneği Türk Halk Müziği Korosu, Ramazan etkinlikleri kapsamında Beylikdüzü sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle kalplere huzur, yüzlere gülümseme katan koro, vatandaşların gönüllerini fethetti. Koronun seslendirdiği şarkılara alkışlarla tempo tutan ve hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, iftar sonrasında aileleriyle birlikte keyifli dakikalar yaşadı. Gecenin sonunda, Koro Şefi Oğuzhan Bolbol ve koro elemanlarını kutlayan Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkan Vekili Serdal Mumcu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık adına sanatçılara çiçek takdim etti. Yaşam Vadisi, Ramazan ayı boyunca her akşam tasavvuf müziğinden çocuk tiyatrosu ve konserlere uzanan geniş yelpazedeki etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.