Sosyal alanlar elden geçiriliyor

Sosyal alanlar elden geçiriliyor
Beylikdüzü Belediyesi, park ve yeşil alanların yanı sıra sosyal alanlarda da gerekli bakım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçede yer alan parkların, spor alanlarının ve süs havuzlarının onarım ve bakım çalışmalarını gerçekleştiriyo
Beylikdüzü Belediyesi bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçedeki bahçe ve doğal alanların bakımını sürdüren belediye, eş zamanlı olarak sosyal alanlarda da tüm bakım çalışmalarını yürütüyor. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde çeşitli alanlarda kamelya ve bank montajlarının yanı sıra basketbol potalarının yenilenmesi yapılırken ilçenin estetik görünüşünü zenginleştirmek adına peyzaj düzenlemeleri de devam ediyor.

Havuzların bakımı yapılıyor

Beylikdüzü genelinde bulunan toplam 34 süs havuzunun bakım çalışmalarını da yürüten Beylikdüzü Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personelleri, belirli periyotlarla bakım hizmetini gerçekleştiriyor. Havuz yüzeyindeki çöplerin ve biyolojik göletlerde doğal oluşan yosunların temizliğinin yanı sıra süs havuzlarında yosun önleyici ürünlerin tatbiki, süs havuzlarında çökeltici, renklendirici ve su sağlığı açısından klor ürünlerinin kullanımı ve biyolojik göletlerde su ve su ürünlerinin ekolojisinin takibi ile korunması da sağlanıyor. Ekipler aynı zamanda güvenlik açısından makine dairelerinin ve elektrik panolarının kontrolünü de yapıyor.

Spor alanları revize ediliyor

Sportif aktivite alanlarına dönük yenileme ve revize işlemlerini de yürüten Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yer alan basketbol ve futbol sahalarında gerekli bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Doktor Ayla Savaş Ortaokulu altında Yaşam Vadisi 1. Etap bölümünde bulunan basketbol sahasında pota yenileme işlemini gerçekleştiren belediye çalışanları, vatandaşların güven ve huzurla spor alanlarından faydalanması adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.