Turan Taşkın Özer Gürsel'i ağırladı

Turan Taşkın Özer Gürsel'i ağırladı
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, "10 Ocak Gazeteciler Günü" dolayısıyla Gazeteci Yazar Kadri Gürsel’i İlçe Başkanlığı'nda ağırladı.

 Kadri Gürsel ile Türkiye’de Basın Özgürlüğü ve Dış Politika konulu panel CHP örgütünün katılımlarıyla gerçekleşti. İlçe Başkanı Özer, bütün gazetecilerin 10 Ocak Basın Bayramı'nı kutlayarak, Türkiye'de basının özgür olmadığını belirtti.

Bize sağlıklı gelecek lazım

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, Kanal İstanbul projesine ilçe örgütü ile itiraz dilekçesini iletti. Özer, "İstanbul’daki tüm okullar yenilensin, tüm riskli binalar tekrardan yapılsın, yeni hastaneler yapılsın, yüzlerce fabrika ve üretim alanı istihdam yaratılacak projeler oluşturulsun. Bize kanal değil, çocuklarımızın hayatı için sağlıklı bir gelecek lazım" açıklamasını yaptı.

Özel çocuklara özel hediyeler

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı tarafından Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Engelsiz Yaşam Birimi’nde düzenlenen yeni yıl etkinliğine katılan İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, çocuklara hediye takdim etti. Özer, çocukların tüm engellerin aşıldığı, sevginin ve saygının hüküm sürdüğü çok güzel bir yıl geçirmelerini diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.