UYKUSUZ ANNE KALMAYACAK

UYKUSUZ ANNE KALMAYACAK
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, “Uykusuz Anne Kalmasın” kitabının yazarı Pedagog Tansu Oskay ile birlikte ilçede yaşayan anne babaları özel bir etkinlikte ağırladı

Uyku eğitimi alanında uzman Pedagog Tansu Oskay Beylikdüzü’nde yaşayan anne babalar ile bir araya gelerek onlara imzalı kitabını hediye etti. "Dünya Uyku Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Pedagog Tansu Oskay ile Beylikdüzü sakinlerini buluşturan Mustafa Necati Işık, "İki çocuk babası olarak ebeveyn olmanın zorluklarını ben de kıymetli eşimle birlikte tecrübe ettim. Özellikle çocuklarımızın bebeklik döneminde uyku düzenin sağlanmasının öneminin farkında olan bir baba olarak tüm komşularımızın bu konuda bilgilenmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra Beylikdüzü’nde Uykusuz Anne Baba Kalmasın istiyoruz, aileler huzurlu mutlu olsun ki Beylikdüzü’de mutlu olsun diyerek bu özel etkinliği gerçekleştirdik. Kadınlarımız, annelerimiz ve ailelere yönelik birçok projeyi 1 Nisan itibariyle hayata geçirmeye başlayacağız. Bu etkinliğimizde bunların bir başlangıcı niteliği taşıyor" dedi.

Uyku yaşamsal bir ihtiyaçtır

Etkinlikte "Uykusuz Anne Kalmasın" kitabını imzalayarak Beylikdüzü’nden gelen misafirlere hediye eden Pedagog Tansu Oskay ise "Uyku yaşamsal bir ihtiyaçtır. Her çocuk uyur. Bebekler ve çocuklar için en az beslenmek kadar ihmal edilmemesi, özenle üzerinde durulması gereken ve gelişimi destekleyen bir faktördür. Ağlatmadan uyku eğitimi mümkün. Uykusuz Anne Kalmasın kitabını okuyarak tüm anne babalar ağlatmadan bebeklerini düzenli bir uyku sistemine kavuşturabilir. Anne babalar ve aileler için Beylikdüzü için bu etkinliği düzenleyen bu kadar önemli bir konuya öncelik veren AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık’a da şahsen teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.