ZAFERİN YILDÖNÜMÜNDE GENÇLERLE BİRLİKTE HOŞAF DAĞITTI

ZAFERİN YILDÖNÜMÜNDE GENÇLERLE BİRLİKTE HOŞAF DAĞITTI
CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümü sebebiyle ilçede gerçekleşen etkinliklere katıldı. CHP Gençlik Kolları ile birlikte hoşaf dağıtan Çalık, Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği’nin düzenlediği programa
Beylikdüzü Kaymakamlığı tarafından Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katılarak güne başlayan CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, programına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen programlara katılarak devam etti. Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılında zaferin kahramanlarının tek öğünü olan hoşafı CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları ile birlikte metrobüs meydanında vatandaşlara dağıtan Çalık, hoşaf dağıtımının ardından Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programına katıldı. Geliri Beylikdüzü Şehit Ailelerine bağışlanacak olan Sedef Hat Sergisini de ziyaret eden Çalık, eserleri sergi sahibi sanatçı Mehmet Vehbi Güler’le birlikte inceledi.

"Çanakkale Dünya Tarihi'nin eşsiz zaferlerinden biridir"

Çanakkale Zaferi’nin bir milletin topyekûn mücadele ile yazdığı bir destan olduğunu vurgulayan Çalık, “Çanakkale Türkün, Kürdün, Lazın, Çerkezin koyun koyuna yattığı topraktır. Tek bir askerinin bile geri dönmeyi düşünmediği alaylardır. Çanakkale 57. alay, o yıl mezun vermeyen okullardır. Dünya tarihinin eşsiz zaferlerinden olan Çanakkale Zaferi’nin 104. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Çanakkale kahramanlarımızı minnetle ve rahmetle anıyorum” ifadeleriyle 18 Mart Çanakkale Zaferi ile alakalı duygularını paylaştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.