Facebook messenger için yeni özellik geldi

Facebook messenger için yeni özellik geldi
Facebook messenger için yeni özellik geldi. Uygulamaya eklenen ana ekran ile kullanıcıların önem verdikleri kişilerle daha hızlı iletişim kurması sağlanıyor
Facebook’un mesajlaşma özelliği, Messenger adı altında ayrı bir uygulamaya dönüştürülmüştü. Öyle ki, sitenin masaüstü sürümünde bile mesajlar, messenger içinde açılıyordu. Firmanın, uygulamasına olan desteği artarak sürüyor. Tek başına çalışabilen Facebook messenger için yeni özellik geldi.

Facebook messenger’e gelen yeni özellik uygulamaya bir ana ekran kazandırıyor. Bu ana ekranda mesajlaşma, aktif kullanıcılar ve sohbet grupları olmak üzere 3 sekme yer alıyor. Ayrıca Snapchat’in Facebook versiyonu Messenger Day, bu sekmelerin altında yer alıyor. Ev, aramalar, kişiler ve oyunlar uygulamanın en altına konumlandırılmış. Buraya bir keşfet butonunun da geleceği söyleniyor.

Facebook’un yetkili isimlerinden David Marcus, messenger uygulamasının, kullanıcıların önem verdikleri tüm insanlar ve işletmelerle bağlantı merkezi olmak için düzenlendiğini belirtti.

Firmadan yapılan diğer açıklamada ise bu değişikliklerin kullanıcılar için messenger’i daha basit hale getirmek için tasarlandığı ve bu sayede kullanıcıların kişilerine daha hızlı ulaşması ve iletişim kurmasını hedeflendiği aktarıldı. Facebook messenger güncellemesinin iOS ve Android cihazlara bu hafta için yayılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.