Galaxy S9, Samsung'un En Pahalı Telefonu Olacak

Galaxy S9, Samsung'un En Pahalı Telefonu Olacak
Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+ hakkında yepyeni bir iddia var. 25 Şubat'ta resmen tanıtılacak olan iki telefonun yüksek fiyata sahip olacağı ileri sürüldü.
Samsung, 25 Şubat'ta Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı tanıtacak. Zaten resmi basın davetleri de medya mensuplarına gönderildi. Fakat cihazların geri kalan detaylarıyla ilgili yepyeni iddialar ortaya atılıyor.

EN PAHALI TELEFON SERİSİ

Ricciolo, Twitter'da mobil cihazlar hakkında sızıntı bilgiler paylaşan popüler kullanıcılardan biri. Ricciolo, son yazdığı Tweet mesajında Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Samsung'un şimdiye kadarki en pahalı telefon serisi olacağını yazdı.

Geçtiğimiz sene Galaxy S8'in fiyatı yaklaşık 700 dolarken, S8+'ın da 800 dolardı. S8+'ın 256 GB'lık modeli ise 1000 dolarlık satış etiketiyle piyasaya sürülmüştü.

"FİYATLARI YÜKSELTMESİ BİR KUMAR"

Başka bir kaynağa göre Samsung'un S9 serisinde fiyatları yükseltmesi şirket için büyük bir kumar olabilir. Çünkü bu durum da tüketiciler talep göstermeyebilir. Böyle bir olasılık var. Kaynak ayrıca Galaxy S8 ve S8+'ın tam ekrana geçiş ve farklı tasarımla seride çıtayı yükselttiğini, ancak S9'un ise yola daha çok donanımsal yükseltmelerle devam ettiğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.