Instagram'a beklenen özellik geldi!

Instagram'a beklenen özellik geldi!
Dünya'nın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım uygulamalarından biri olan ve Facebook tarafından satın alınan Instagram'a gelen son güncelleme, kötü fotoğrafları ortadan kaldıracak.
 (Shiftdelete) - Instagram'ın bir süredir test aşamasında olan Arşiv seçeneği çok yakında kullanıcılara sunuluyor. Eğer siz de fazla beğeni almış ama kötü olduğunu düşündüğünüz fotoğraflarınızı silmekten korkuyorsanız, arşivleme seçeneği sizin için biçilmiş kaftan demektir.


Arşivleme nedir?Instagram'a eklenecek olan arşivleme seçeneği sayesinde artık fotoğraflarınızı silmeden ana sayfanızdan kaldırma şansına erişeceksiniz. Fotoğrafların yan bölümünde bulunan seçeneklere tıkladığınızda artık karşınıza Arşiv diye bir opsiyon daha çıkacak ve bunu kullanarak çok beğeni alan ama beğenmediğiniz fotoğraflarınızın profilinizde gösterilmemesini sağlayabileceksiniz.

Peki arşivlediğiniz fotoğraflar ne olacak? Bu konuda yapılan resim bir açıklama yok ama fotoğrafın silinmediğini ve internetin derinliklerinde varolmaya devam edeceğini biliyoruz.Merak edilen konu ise bu fotoğraflara tekrar göz atma şansınızın olup olmayacağı.


Yani eğer "Arşiv" adında bir sekme olmazsa bizim de bu fotoğraflara göz atma şansımız yok demektir.Güncellemenin bugünden itibaren Android ve iOS kullanıcıları için dağıtılmaya başlandığını ve çok yakında bu özelliğe kavuşacağımızı da hatırlatalım. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.