Mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a Amazon tehdidi: Anytime

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a Amazon tehdidi: Anytime
SMS’lerin yerini alan internet üzerinden çalışan mesajlaşma uygulamalarında adeta tekel oluşturan WhatsApp’a bir başka teknoloji devi Amazon’dan rakip geliyor.
İnternetten kitap satışıyla hayata başlayan Amazon, zaman içerisinde dünyanın en iyi girişimlerinden biri olmanın ötesine geçerek teknoloji anlamında birçok konuda öncülük etmeyi başaran bir şirket oldu.

Geçtiğimiz haftalarda sağlıklı beslenmeyle ilgili Amerika’nın en büyük zincir marketlerinden biri olan Whole Foods’u bünyesine katan Amazon aslında internetteki birçok sunucusun, birçok hizmetin doğru ve verimli çalışmasını sağlayan sunucu ve bulut servisleriyle adeta az bilinen gizli bir güç.Türkiye’ye şu sıralar Almanya üzerinden hizmet veren Amazon, onbinlerce ürün sattığı alışveriş sitesi üzerinden çok büyük bir kitleye hitap ediyor.


Şimdi bu dev yeni bir adım atıyor: mesajlaşma! Müşterilerine iyi bir mesajlaşma uygulamasından beklentilerini soran ve hangi fonksiyonların olması gerektiği konusunda bilgi toplayan şirket,  WhatsApp'a rakip olacak “Anytime” (yani her zaman ya da her an) adlı mesajlaşma uygulamasının son rötuşlarını yapıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.