Bilim-Teknoloji:
Twitter'da bu bağlantıya tıklamayın
Mikro blog devi Twitter'da bugünlerde yepyeni bir virüs türedi.

Twitter'dan “Üzgünüz hesabınız kilitlendi. Size özel bağlantıdan hesabınızı doğrulayınız.” diye bir DM (Direkt Mesaj) geldiğinde bu bağlantıya sakın tıklamayın.

Zira bağlantıya tıkladığınızda sizden kullanıcı adı ve şifrenizi istiyor. Bu bilgileri girdiğinizde ise hesabınıza virüs bulaşuyor. Hesabınızdaki takip ettiğiniz kişilere ve takipçilerinize bu mesaj gönderiliyor. Böylece bu virüs ağı hızlıca yayılıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Yap Yeni Üyelik

Facebook yıllardır kullandığı özelliği...
Facebook, 2011'den bu yana kullanıcılarına sunduğu "ticker"ı kaldırıyor.

Haberi Oku