WhatsApp'tan Instagram bombası

WhatsApp'tan Instagram bombası
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, güncellemelerine devam ediyor. WhatsApp şimdi de İOS kullanıcıları için geliştirdiği yeni güncellemesini WhatsApp kullanıcılarının beğenisine sundu. İşte WhatsApp’ın yenilikleri…
WhatsApp İOS ve Android kullanıcılarına geçtiğimiz aylarda büyük bir müjde vermişti. Bu müjde YouTube videolarının WhatsApp üzerinden izlenebilmesiydi. Tıpkı WhatsApp’ın dediği gibi kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan bu olay, WhatsApp tarafından Instagram ve Facebook’a uyarlandı.

WHATSAPP’A INSTAGRAM VE FACEBOOK DESTEĞİ GELDİ

WhatsApp, YouTube videolarına verdiği desteğin ardından Instagram ve Facebook videolarına da destek verecek. Bu destek sayesinde WhatsApp’tan gönderilen Instagram ve Facebook videoları başka bir uygulama açmaya gerek kalmadan, doğrudan WhatsApp uygulaması üzerinden izlenebilecek.

WHATSAPP GÜNCELLEMESİNİN DİĞER YENİLİKLERİ

WhatsApp İOS güncellemesi Instagram ve Facebook desteğine ek olarak resim içinde resim özelliği, iyileşmiş bir sesli mesaj kayıt özelliği ve Avrupalı kullanıcılar için yeni bir kullanıcı sözleşmesi getiriyor. Konu WhatsApp olunca hele hele Facebook olunca özellikle kullanıcı sözleşmesine şöyle bir göz gezdirmekte fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.