2 Aydır Haber Alınamayan Vatandaş Evinde Ölü Bulundu

2 Aydır Haber Alınamayan Vatandaş Evinde Ölü Bulundu
Büyükçekmece’de yaklaşık 2 aydır kendisinden haber alınamayan kimsesiz bir vatandaş evinde ölü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece Ulus Mahallesi Havuzaltı Sokak'ta metruk haldeki bir binada oturan Salih ismindeki vatandaştan 2 aydır haber alınamıyordu. Kendisinin Silivri'de bir arkadaşını gittiğini düşünen mahalleli, orada bulunan arkadaşını gördüklerinde Salih'in Silivri'ye gitmediğini öğrendi. Uzun süredir kendisinden haber alamayan vatandaşlar bunun üzerine durumdan şüphelenip evin içerisine baktıklarında Salih ismindeki vatandaşın cansız bedeniyle karşılaştı. Mahalle sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
"Kendisinin Silivri'ye gittiği söylendi"

Ölü bulunan vatandaşın ismini Salih olarak bildiğini ifade eden Tufan Şen, "Günlük fayans işleri yaparak para kazanıyordu. Kendisinin Silivri'ye gittiği söylendi, oradaki arkadaşı bizim yanımıza gelip kendisine uğramadığını söyledi. Biz de bunun üzerine şüphelendik. Kendisi ile irtibat kurabileceğimiz bir telefon numarası olmadığı için kapıyı pencereyi zorlayarak içeri baktık ve ölü olduğunu gördük. Daha sonra polis ekiplerini arayarak durumu anlattık. En son bir buçuk iki ay önce görmüştüm kendisini" dedi.

Vatandaşın kimsesiz olduğunun bilindiğini söyleyen Metin Acun, "Kendisi burada çini fayans işleri yapıyordu. Ben devamlı kahveye çıktığım halde kendisini 2 aydır göremiyordum. Metruk bir binada yaşıyor, hatta camı da kırık olduğu halde battaniye ile kapatılmış. Soğuktan da ölebilir, hasta olduğunu biliyorduk" diye konuştu.

Fayans işçisi Salih diye tanındığını belirten Hasan Karataş, "Devamlı kahveye geliyor çay içiyordu ama 2 aydır kayıp. 2 ay sonra evinde ölü bulundu. Biz de mahalleli olarak merak ettik baktığımızda ölü olduğunu gördük. Kendisi bu soğuk havalarda donmuş olabilir" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.