23 Nisan coşkusunda Tepecik farkı

23 Nisan coşkusunda Tepecik farkı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Büyükçekmece Tepecik’te büyük bir coşkuyla kutlandı. Tepecik halkı, Akçansa Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun düzenlediği törene katılmak için Tepecik Anfi’yi tıklım tıklım doldurdu.

Törende konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Her 23 Nisan’ı Tepecik haklıyla kutluyorum. Çocukluğumuzun coşkusunu burada buluyorum. Ömrüm yettiği müddetçe 23 Nisan coşkusunu Tepecik halkıyla yaşayacağım” dedi.   


Amfi hınca hınç doldu


Tepecik Akçansa Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılım çok yoğun oldu. İki ilkokul öğrencisinin sunduğu törende sınıflar teker teker gösteriler yapt, şiirler okudu. Minik öğrencilerin gösterileri ve şiirleri aileler ve katılımcılardan büyük alkış aldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan ilkini okul müdürü Selman Çakır yaptı.


“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız”


Daha sonra konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “23 Nisan coşkusunda Tepecik halkının farkını görüyorum. Amfimizi her yıl dolduran yediden yetmişe tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum, çocuk, genç, yaşlı, kadın erkek tüm halkımızın coşkusuna katılıyorum. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi. Dr. Akgün, “Türkiye Büyük Millet Meclisini açan, kurtuluşun ancak halk iradesiyle olacağını gören Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, silah arkadaşlarının, vatan, devlet ve din için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizin anısı önünde sevgi, minnet ve şükranla eğiliyorum” diye konuştu. Başkan Dr. Akgün, “Benim çocukluğumdaki 23 Nisan kutlamalarındaki coşkunun aynısını ben Tepecik’teki kutlamada yaşıyorum. Bana bunu yaşatan, Atatürk’ün Cumhuriyetimizi emanet ettiği çocuklarımızı ayrıca tek tek teşekkür ediyorum” dedi. 

Tepecik Amfi’deki törene, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri, okul müdürleri ve öğretmenlerle Büyükçekmece Belediyesi bürokratları da katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.