37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Açılıyor

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı Açılıyor
10 -18 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece'de düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bu cumartesi günü - 10 Kasım- kapılarını açmaya hazırlanıyor.
Yurt içi ve yurt dışından 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı, ana temanın "Hayatı Edebiyatla Kuşatmak" olduğu fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan 300 kültür etkinliğinde ve binlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek.

FUARIN ONUR YAZARI SELİM İLERİ

Fuarın Onur Yazarı Selim İleri, fuar süresince etkinliklerde ve imza günlerinde okurlarıyla buluşacak. Everest Yayınları ve TÜYAP tarafından düzenlenen Selim İleri Edebiyatı panellerinin 10 Kasım'daki ilk oturumunu Doğan Hızlan yönetirken, Ayşe Sarısayın, Gül İrepoğlu, ve Beşir Ayvazoğlu konuşmacı olarak katılacaklar. Oturumun ikinci paneli ise 18 Kasım Pazar günü Metin Celal'in yönetiminde ve Turhan Günay, Atilla Birkiye, Fatih Altuğ, Handan İnci, Filiz Aygündüz'ün konuşmalarıyla gerçekleşecektir. Bu paneli Eray Ak'ın yöneteceği, Jale Sancak, Sibel Oral, Onur Caymaz ve Burcu Aktaş'ın konuşmacı olacakları "Selim İleri ve Sonraki Kuşaklar" paneli takip edecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.