Ağaçlandırma çalışması hız kesmiyor

Ağaçlandırma çalışması hız kesmiyor
Büyükçekmece Belediyesi, ilçedeki yeşil alanların miktarını daha da arttırmak adına ağaçlandırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Türkiye’nin ve İstanbul’un en fazla yeşil alana sahip ilçelerinden Büyükçekmece’ye farklı türlerde yüzlerce yeni ağaç dikildi.

 

Yüzlerce yeni ağaç dikildi

 

Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, E-5 orta refüj alanları, park ve yol kenarlarında ağaç dikimi yapıyor. Cengiz Topel Caddesi ve Veysel Karani Caddesi üzerinde de ağaçlandırma çalışmaları yapıldı. Bahar mevsimin gelmesiyle birlikte ağaç ve bitki dikimi çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi ayrıca parklarda ve meydanlarda peyzaj çalışmaları da yapıyor. 100. Yıl Çanakkale Geçilmez Anıtı etrafında bitki dikimi ve peyzaj çalışması yapılırken, Ekinoba Mahallesi Şana Parkı’nda da ağaç dikim çalışması yapılıyor.

 

“Yeşil, mutluluk ve huzurdur demektir”  

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’deki yeşil alan miktarının Avrupa standartlarında olduğunu belirterek; “Bir kentin yeşil alan ve parkları ne kadar fazlaysa o kentin insanları da o denli mutlu ve huzurludur. Büyükçekmece Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha yaşanır bir kent bırakabilmek adına ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.