Akgün: Ayrılsak da beraberiz

Akgün: Ayrılsak da beraberiz
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereğince işlerinden ayrılmak zorunda kalan 183 belediye çalışanı ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Hükümetin, kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilen taşeron işçilere yönelik olarak çıkarttığı 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince Büyükçekmece Belediyesi’nde çalışan 183 emekliye çıkışları verildi.

183 belediye çalışanını aileleri ile birlikte veda yemeğinde ağırlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Birlikte çalıştığımız, birlikte Büyükçekmece halkına hizmet ettiğimi 183 mesai arkadaşımı uğurlamak beni derin üzmektedir” dedi.

“Her zaman yanınızda olacağım”

Başkan Akgün şöyle konuştu: “Sizlerle böylesi buruk bir akşamda buluşmak varmış. İsterdim ki böyle toplu halde gitmeyin. İsteyen kendi isteğiyle emekliye ayrılıp yaşantısına devam etsin. Birlikte çalıştığımız 183 arkadaşımı uğurlamak beni çok derinden üzmektedir. 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince devlet kurum ve kuruluşlarında emekli çalıştırılması yasaklandı. Hükümetin almış olduğu bu karar gereğince, bizde kanunlara uymak zorundayız. Biz sizlerle mutluyduk. Çalışmalarınızda ortaya koyduğunuz üstün başarı ve performansınız bizi mutlu etmekteydi. Bugüne kadar da çok güzel hizmetler yaptınız. İstemeye istemeye resmi olarak size veda etmek zorunda kaldık. Ama her birinizin gönlümdeki yeri ebedidir. Yaşadığımız sürece her bir arkadaşımızla olan muhabbetimiz ömür boyu devam edecektir.

Her zaman yanınızda olacağımı da bilmenizi isterim. Yapabileceğim doğru işlerde, gücümün yettiği işlerde sizlere imkan tanıma, yardımcı olma, eğitimdeki çocuğunuza katkı sağlama gibi hususlarda ve diğer insani hususlarda ben ve ekibim yanınızda olmaya devam edeceğimizi bilmelisiniz. Bundan sonraki her zaman bizimle birlikte devam edecek olan hayatınızda, özellikle bizden mecburiyet nedeniyle ayrıldığınız için sizin gönlümüzde farklı bir yerinizin olacağını biliniz. Bu duygu ve düşüncelerle bundan sonraki hayatınızda ailelerinizle birlikte sağlıklı ve başarılı olmanızı diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.