Akgün, Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm uygulamalarını inceledi

Akgün, Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm uygulamalarını inceledi
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ı ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, tarihi dokunun yoğun olduğu Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.



Başkan Akgün'ü Beyoğlu Belediyesi'nin yeni restore edilen binasında ağırlayan Başkan Demircan, Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi verdi.

 

Tarlabaşı 360 Projesi hakkında bilgi aldı

 

Büyükçekmece'de, Türkiye'de örnek sayılabilecek yerinde dönüşüm sistemi baz alınarak yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul'daki diğer uygulamaları yerinde inceleyerek bilgi alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile bir araya gelen Başkan Akgün, Beyoğlu'nun en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan 20 bin metrekarelik alanda uygulanan Tarlabaşı 360 Projesi'ni inceledi.

 

İstiklal Caddesi'ni gezdiler

 

Başkan Demircan ile birlikte İstiklal Caddesi'ni de gezen Başkan Akgün, Ahmet Misbah Demircan'ın iyi bir belediye başkanı olduğunu ve güzel çalışmalar ortaya koyduğunu vurgulayarak; " Beyoğlu ve İstiklal Caddesi'ndeki gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyorum. Başkanın, kentsel dönüşüm uygulamalarını da bildiğim için bizzat kendisiyle bilgi alışverişinde bulunmak için geldim. Ayrıca Beyoğlu Belediyesi, eski binasını restore ederek buraya taşındı. İstanbul için, bu ülke için herkesin görmesi gereken muhteşem bir belediye binası yapıldı"dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gibi deneyimli ve başarılı bir belediye başkanını Beyoğlu'nda ağırlamaktan ötürü son derece mutluluk duyduğunun belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.