Akgün: Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz...

Akgün: Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz...
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu kez mesai arkadaşlarıyla iftar sofrasında buluştu.
Kumburgaz Marine Princess Hotel'de gerçekleşen iftar yemeğinin ardın toplu iş sözleşmesi imza töreni yapıldı.


Seyit Torun'da katıldı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Belediye - İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Ertuğrul Gülseven, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ve belediye meclis üyelerinin de katıldığı iftar programı sonrasında toplu iş sözleşmesi gerçekleşti.

"Bu akşam sıra sizde"
Gelenek haline gelen personel iftar yemeğinde mesai arkadaşlarını ağırlamaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Siz değerli mesai arkadaşlarım, her akşam bir mahalle iftarında halkımıza hizmet verip, sizlerle birlikte halkımız en iyi şekilde ağırlıyor, Ramazan'ın güzelliklerini birlikte yaşıyoruz.  halka sizinle birlikte hizmet edip iftar yapmalarını sağlıyoruz. Bu akşam sıra sizde. Bu akşam da sizlerle birlikte iftar soframızı paylaşmanın mutluluğu içindeyim" dedi.
"Biz iyi bir ekibiz"
Başkan Akgün, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Değerli çalışma arkadaşlarım! Sizlerle çıktığımız bu yolda, sizlerle başarmaya devam ediyoruz. Sizlere teşekkür ederim. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz. Biz iyi bir ekibiz!"
Toplu İş Sözleşmesi imzalandı
Gerçekleşen iftar yemeği sonrasında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Belediye - İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul'unda katılımıyla Büyükçekmece Belediyesi ile personelin bağlı olduğu sendika olan Belediye - İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.  İmza töreninden sonra konuşan Başkan Akgün, "İmzaladığımız toplu iş sözleşmesinin tüm personelimize ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum. Biz personelimizle bir ekip olarak her zaman sorunların üstesinden birlikte gelmeye, koyduğumuz hedeflere birlikte yürümeye devam ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.