Akgün: Birlikte başardık, birlikte başarmaya devam edeceğiz…

Akgün: Birlikte başardık, birlikte başarmaya devam edeceğiz…
Her yılsonunda düzenlenen personel yemeğinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi’nin halka hizmet anlamında başarılı bir yılı daha geride bıraktığını belirterek; “Birlikte başardık, birlikte başarmaya devam edece
 Büyükçekmece Belediyesi personeli yorucu geçen bir yılın ardından bu yılda Başkan Akgün tarafından gelenek haline getirilen yılsonu yemeğinde bir araya geldi. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen personel yemeğinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, emeklerinden dolayı tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 2016 yılında da çok çalışarak başarılı bir yılı daha geride bıraktık. Sizlerle birlikte başardık, sizlerle birlikte daha çok çalışıp başarmaya devam edeceğiz. Büyükçekmecemiz için hiçbir ayrım gözetmeksizin daha fazla çalışmaya kararlıyız. Cumhuriyet için, Atatürk devrimlerinin yaşatılması için, demokrasi ve sosyal hukuk devleti için, birlik ve beraberlik için, halkımızın mutluluğu için, büyük Büyükçekmece aileme hizmete devam ediyoruz.” 

Ne mutlu Türküm diyene coşkusu

Gecede sahne alan sevilen sanatçı Bülent Serttaş’ın söylediği şarkılarla unutulmaz bir gece geçiren Büyükçekmece Belediyesi çalışanları, başarılı geçen bir yılın yorgunluğunu da yine birlikte atmış oldular. Bülent Serttaş’ın bestelediği ve ilk kez Büyükçekmece Belediyesi çalışanları için okuduğu “Ne mutlu Türküm diyene” isimli şarkısı da salonda büyük bir coşku yarattı. Geceye Büyükçekmece Belediye Meclis üyeleri de katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.