Akgün, bisiklet sözünü tuttu

Akgün, bisiklet sözünü tuttu
2016 – 2017 eğitim öğretim yılı sonunda üstü başarı gösteren Büyükçekmeceli gençlerin tamamına bisiklet armağan eden Başkan Akgün, çocuklar gelen bisiklet taleplerine büyük hassasiyet gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde Dizdariye Mahallesi’nde gerçekleşen geleneksel mahalle iftarında çocukların bisiklet taleplerine duyarsız kalmayan Başkan Akgün sözünü tuttu; Baştürk, Öztürk ve Uçar ailelerin küçük fertleri bisikletlerine kavuştular.


“Başkanımıza teşekkür ederiz, çok sevinçliyiz”


Semanur Öztürk, Melike Uçar, Alpaslan Uçar, Beyzanur Baştürk, Nilay Baştürk, Yunus Emre Baştürk, ve Seymen Baştürk, bisikletlerini Koordinatör Ahmet Bayraktar’dan teslim aldılar. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları ile geleceğin sporcusu olanak gençlere bisikletin yanı sıra kask ve eldiven armağan edildi.  Atatürk Spor Kompleksi’nde bir araya gelerek bisikletlerini teslim alan isimlerden Beyzanur Baştürk, “Çok sevinçliyim. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, güvenliğe önem verdiğini biliyorum, dikkatli kullanacağıma ve kurallara uyacağıma söz veriyorum” dedi.


Sahilde bisiklet kullanmayı çok istediğini belirten Seymen Baştürk, “Sahilde gezen bisikletli gruplar çok ilgimi çekiyor. Ben de bu gruplara katılarak bisiklet turlara çıkmak istiyorum. Bisikletimi çok beğendim, başkanımıza teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.