Akgün: Büyükçekmece’nin cazibesi sürekli artıyor

Akgün: Büyükçekmece’nin cazibesi sürekli artıyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Batı Karadenizliler Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltıya katılarak Büyükçekmece'de hayata geçirecek olan yeni projelerini paylaştı.

Vatandaşları evde oturmak yerine Büyük Atatürk Parkı'na davet eden Başkan Dr. Hasan Akgün, "Çocuklarınızla birlikte buraların tadını çıkartmaya çalışın. Büyükçekmece'ye geldiğim zaman bütün sıkıntılarım bitiyor. Çok güzel bir vatan toprağında yaşıyoruz. Büyükçekmece’de bu güzel vatanın en güzel ilçelerinden bir tanesidir" dedi.


“Büyük Atatürk Parkı çok özel bir projedir”


Büyükçekmece'nin cazibesini daha da arttıracak prestijli projelerin ilçeye kazandırılacağını açıklayan Başkan Akgün, sözlerine şu şekilde devam etti:


"Yapımı devam eden ve hayata geçirilecek olan çok özel projelerimiz Büyükçekmece’nin cazibesini sürekli arttırıyor. Büyük Atatürk Parkı’da bu özel projelerden bir tanesidir. Büyük Atatürk Parkı'na geldiğiniz zaman trenler göreceksiniz. Burada trene bindiğiniz zaman Sinanoba Barış Manço Parkı'na oradan da Mimarsinan sahile gidebileceksiniz. Trene Mimarsinan sahilden binen vatandaşlar da Büyükçekmece Kordonboyu'na oradan Gürpınar'a gidebilecek. Büyük Atatürk Parkı'nda bulunan boş alan ise Mimaroba Tenis Kulübü ve Sosyal Tesisleri olarak karşınıza çıkacak. Siz büyük Büyükçekmece aileme en güzeli ve en iyiyi verebilmek için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz."


Mimaroba Büyük Atatürk Parkı'nda düzenlenen kahvaltıya Büyükçekmece CHP İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, Belediye Meclis Üyesi Coşkun Tanış ve Emine Türkcan Demirci, Batı Karadenizliler Derneği Başkanı Nuri Aksoy katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.