Akgün, Çakmaklı ve Türkoba sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi

Akgün, Çakmaklı ve Türkoba sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi
Her fırsatta “Benim makamım sokaklardır” diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçenin mahallelerini tek tek gezerek vatandaşların talep ve önerileri ile yakından ilgileniyor. Büyükçekmece’nin her noktasını yürüyerek denetleyen Başkan Ak

Çakmaklı halkı ile kahvaltıda buluştu

Pazar sabahı Çakmaklı mahallesinden gelen vatandaşlar ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Başkan Akgün daha sonra Türkoba Mahallesi ve Çayırlar mevkiinde ikamet eden bölge halkıyla buluştu. Türkoba ve Çakmaklı bölgelerinde sürdürülen çalışmaları da denetleyen Başkan Akgün, vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların öneri ve taleplerini de dinledi. Denetimlere teknik ekibi ile birlikte katılan Başkan Akgün’e Belediye Meclis Üyesi Ersel Yazıcı, Türkoba Mahalle Muhtarı Saffet Gedik ve Çakmaklı Muhtarı Erkan Eski de eşlik ederek mahallelerinin sorunları hakkında bilgi verdiler.

 “Hizmetin temeli sevgidir”

“Hizmetin Temeli Sevgidir” sözüyle yola çıkarak çalışmalarının tamamını Büyükçekmece halkının refahı için yaptıklarını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Kendimi bildim bileli benim makamım sokaklar, caddeler, kahvehaneler olmuştur. Koltuğumda oturmayı sevmeyen tam tersine sokaklarda denetim yaparak vatandaşlarla yüz yüze konuşmayı seven bir belediye başkanıyım. Büyükçekmece’nin tüm bölgelerini karış karış gezerek ekibimle birlikte denetimler yapıyoruz. Bu hafta sonunda da Çakmaklı, Türkoba ve Çayırlar bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın istek ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.