Akgün: Çocuklar kendilerini özgürce ifade edebilmelidir

Akgün: Çocuklar kendilerini özgürce ifade edebilmelidir
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Çocuklarımızın haklarını bilmeleri ve kendilerini özgürce ifade edebilmeleri demokrasimizin gelişmesi açısından önemlidir" dedi.
Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi 2016-2017 yılı çalışmalarına başladı.

Komisyonlarda değerlendirilecek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün önderliğinde kurulan "Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Meclisi" 2016 yılı çalışmalarına devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Kültür Merkez'inde yapılan toplantıya okul temsilcileri katıldı. Toplantıda, Çocuk Meclisi çalışma usul be esasları yönergesi değerlendirilerek, Çocuk Meclisi Komisyonlarına revize edildi. Büyükçekmece'de ikamet eden diğer çocuklar için yapılacak olan projeler hakkında dönem etkinlikleri ve öneriler de ele alındı. Programın devamında Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlik hakkında bilgilendirme yapıldı.

"Çocuklar aktif rol oynuyor"

Çocuklarımızın demokratik bir ortamda kendilerini özgürce ifade edebilmeleri için çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; ''Büyükçekmece'de yaşayan çocukların problemlerini, taleplerini ifade etmelerini ve kendileriyle ilgili problemlerin çözümünde aktif rol almalarını sağlamak için Çocuk Meclisi'ni kurduk ve çok iyi sonuçlar alıyoruz. Çocuklarımızın haklarını bilmeleri ve kendilerini özgürce ifade edebilmeleri demokrasimizin gelişmesi açısından önemlidir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.