Akgün: Her şey insanımız için

Akgün: Her şey insanımız için
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Mimaroba, Sinanoba ve Ekinoba’da ikamet eden vatandaşların düzenlediği etkinliğe katıldı.

Etkinliği düzenleyen herkese teşekkür eden Başkan Akgün, Büyükçekmece’de hayata geçireceği yeni projeler hakkında bilgi vererek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. 

Sinanoba’da düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar Büyükçekmece’yle ilgili merak ettiği her şeyi Başkan Akgün’e sordu.

“Çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek bırakmak istiyoruz”

Bababurnu 100. Yıl Cumhuriyet Anıtı projesi hakkında vatandaşları bilgilendiren Başkan Akgün şu şekilde konuştu: “Yıllardır Büyükçekmece halkına hizmet ettiğim için çok mutluyum. Büyük Büyükçekmece ailemle birlikte yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizi sevgi ve özveriyle yapıyoruz. Dönemin ekonomik şartları bizi ne kadar zorlasa da elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Büyükçekmece Belediyesi olarak çocuklarımıza daha aydınlık bir gelecek bırakmak istiyoruz. Koşullar bizi ne kadar zorlasa da pes etmeyeceğiz. Her şey insanımız için.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.